SHAPING

Management & Leadership Development

Η ευημερία των εταιρειών καθορίζεται από τον τρόπο που οι άνθρωποί τους σκέφτονται, μιλούν, επικοινωνούν και από τους λόγους που δεσμεύονται και κινητοποιούνται. Aυτό απαιτεί ικανότητα και θερμούς υποστηρικτές.

Όπως στις κοινωνίες, έτσι και στις εταιρείες, οι άνθρωποι διέπονται από αξίες, επιθυμίες, στόχους, όνειρα. Το στοίχημα είναι πώς όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν προκειμένου κάθε οργανισμός να ανοίξει τα πανιά του. Η Avocado Learning Experiences με τις παρεμβάσεις της, εξασφαλίζει την απελευθέρωση των πιο θρεπτικών στοιχείων αυτής της ζύμωσης!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

learning shaping 1

Θέλετε να μειώσετε το ρυθμό αποχωρήσεων των εργαζομένων σας; Θέλετε να μπορείτε να προσελκύετε τους καλύτερους από την αγορά; Αναρωτιέστε, αφού έχετε τους «σωστούς» ανθρώπους, γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το έχετε σχεδιάσει;

Εμείς είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε μαζί σας ένα λειτουργικό και αποδοτικό πλαίσιο.

 • Engaging People
 • Shaping Culture
 • Keeping People Performing
 • Readiness Management
 • Agile Leadership

Θέλετε να αξιοποιήσετε τα «ταλέντα» της εταιρίας σας και να διασφαλίσετε ότι θα έχουν υψηλή ετοιμότητα για ένα επόμενο ρόλο; Θέλετε να σιγουρευτείτε ότι οι νέοι managers είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας το ρόλο τους και να ανταποκριθούν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον;

Εμείς είμαστε εδώ να προετοιμάσουμε ικανούς ηγέτες και να υποστηρίξουμε το έργο τους.

 • New Talent Academy
 • New Managers Bootcamp
learning shaping2 1
learning shaping3 1

Θέλετε να εξασφαλίσετε ότι οι managers σας, χειρίζονται τα θέματα της απόδοσης με αξιοκρατικό τρόπο, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των ανθρώπων και των ομάδων;

Εμείς είμαστε εδώ να τους δείξουμε πως μπορούν να αποκομίσουν τα μέγιστα από τις ομάδες τους διατηρώντας σωστές ισορροπίες.

 • Keeping People Performing
 • Managing Performance Cycle (Goal Setting, Feedback, Coaching, People Development)

Θέλετε να ενισχύσετε την ετοιμότητα των managers σας στις απαιτήσεις του ρόλου τους και να τους προετοιμάσετε για Change Management & Change Leadership;

Εμείς είμαστε εδώ να αναδείξουμε σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους που θα διευρύνουν τους δικούς τους ορίζοντες τους αλλά και των ανθρώπων τους.

 • Situational Leadership
 • Agile Leadership
 • Innovating through Creativity & Design Thinking
 • Managing Effective Meetings
 • Decision Making & Problem Solving
 • The Canvas Project
 • Shaping Culture
learning shaping4 1
learning shaping5 1

Χρειάζεστε καθοδήγηση στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες όπως εικονικές ομάδες, αποτελεσματικότητα στην εργασία από το σπίτι κ.α;

Εμείς είμαστε εδώ να μοιραστούμε μαζί σας ευέλικτους και παραγωγικούς τρόπους για την εξ αποστάσεως διαχείριση ομάδων και ανθρώπων.

 • Managing People Remotely
 • Managing Effective Virtual Meetings
 • Leading in a hybrid environment

Θέλετε να δημιουργήσετε ομάδα εσωτερικών εκπαιδευτών και να τους εξοπλίσετε με εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας;

Εμείς είμαστε εδώ να τους εκμυστηρευτούμε τα μυστικά του καλού εκπαιδευτή, γιατί αν δεν τα ξέρουμε εμείς τότε ποιος;

 • Train the Trainer
 • Train the Trainer για συγκεκριμένες δεξιότητες
learning shaping6 2
learning shaping7 1

Κάποια στελέχη σας χρειάζονται εξατομικευμένη προσέγγιση για να αναπτυχθούν ή για να βελτιώσουν τις δεξιότητες ηγεσίας τους;

Εμείς είμαστε εδώ να τους “προκαλέσουμε” να αντιληφθούν τη δυναμική τους και να την κατευθύνουν.

 • Group Coaching
 • One2One Coaching

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αν οι παραπάνω σκέψεις έχουν περάσει και από το δικό σας μυαλό ή η προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων σας βρίσκεται στις προτεραιότητες του οργανισμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας για σχεδιάσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στους δικούς σας ιδιαίτερους επιχειρησιακούς στόχους.

F.A.Q.

Η διάρκεια ενός προγράμματος εξαρτάται από το περιεχόμενο, τον ρυθμό και το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν τόσο οι ίδιοι οι συμμετέχοντες όσο και η εταιρεία. Λαμβάνοντας υπόψη την εργασιακή καθημερινότητα των ανθρώπων σας αλλά και το χρόνο πειραματισμού (πρακτικής εφαρμογής) και αφομοίωσης, συνιστάται να υπάρχει μια απόσταση περίπου 15-20 ημερών ανάμεσα στις εκπαιδευτικές ενότητες (workshops ή άλλες δράσεις). Για παράδειγμα, για ένα πρόγραμμα με 3 εκπαιδευτικές ενότητες θα χρειαστούμε περίπου 1,5-2 μήνες.
Εξαρτάται και πάλι από τα στοιχεία μάθησης (learning elements) που θα επιλέξουμε να περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα. Για παράδειγμα στα webinars μπορούν να συμμετέχουν έως και 50 άτομα, στα Masterclasses έως και 150 άτομα, στα workshops έως και 15 άτομα/group ή 20 άτομα/group (με δυο facilitators)
Ασφαλώς ναι, μέσω των πλατφορμών Zoom, Microsoft Teams, Webex ή όποια πλατφόρμα υποστηρίζει την εταιρεία σας. Τα online προγράμματά μας είναι πλήρως διαδραστικά και συμμετοχικά.
Η πλήρης προσαρμογή των προγραμμάτων είναι στο DNA μας και το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από το στάδιο Lensing διερευνούμε και αναδεικνύουμε τις πραγματικές ανάγκες, λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς και των συμμετεχόντων και βάσει αυτών αλλά και άλλων κριτηρίων θα σχεδιάσουμε το πρόγραμμα
Εξαρτάται από το prework που θα επιλέξουμε να κάνουμε κατά το στάδιο lensing. Μια συνηθισμένη περίοδος προσαρμογής κυμαίνεται από 15-30 ημέρες.

Η επένδυση ενός προγράμματος συνήθως περιλαμβάνει επιλεγμένα εργαλεία και μεθόδους που αξιοποιούμε κατά το:

 • στάδιο lensing όπως: focus groups, scrum meetings, observations, pulse survey, εργαλείο νευροεπιστήμη (Prism Brain Mapping tool), development centers κ.α.
 • στάδιο learning όπως: e-learning ή microlearning εκπαιδευτική πλατφόρμα, learning & experiment elements, workshops κ.α.
 • στάδιο sustaining όπως: follow up workshops, personal ή group coaching, microlearning elements
Η επιλογή των κατάλληλων συμβούλων-εισηγητών γίνεται πάντα βάσει της εξειδίκευσης και της εμπειρίας που απαντούν στις ανάγκες και τις προδιαγραφές του εκάστοτε προγράμματος. Μια ακόμα παράμετρος είναι η κουλτούρα εκπαίδευσης που έχει κάθε οργανισμός (π.χ. παραδοσιακή, σύγχρονη, συντηρητική) όπου επιλέγεται ο εισηγητής που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ των εκπαιδευομένων

Οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στην e-learning πλατφόρμα της ALE και στα learning & experiment elements του προγράμματος, για 6 μήνες. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download μέρους του υλικού που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Στο τμήμα HR και τα ενδιαφερόμενα μέρη, ανάλογα με τα εργαλεία και τις μεθόδους που θα αξιοποιηθούν παραδίδονται αναλυτικές αναφορές από pulse survey,
focus groups, development centers σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ανατροφοδότησης από την αξιολόγηση του προγράμματος τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους συμβούλους – εισηγητές

Μαζί θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα, λαμβάνοντας υπόψη:

 • Τα ευρήματα από το πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε όπως: τι παρατήρησαν οι εισηγητές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ποια σημεία χρήζουν ανάπτυξης και βελτίωσης, τι θα ενδιέφερε τους συμμετέχοντες.
 • Τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους αναπτυξιακούς και εκπαιδευτικούς στόχους της εταιρείας για τη συγκεκριμένη ομάδα.

4 ΠΥΛΩΝΕΣ AVOCADO

with Avocado Learning Experiences

Life & Professional Skills

with Avocado Learning Experiences

Management & Leadership Development

with Avocado Learning Experiences

Sales & Customer Experience Training

with Avocado Learning Experiences

Team & Development Culture