ΠΑΝΟΣ ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ

ASSOCIATE PARTNER, SENIOR FACILITATOR & COACH

Panos Alifgrakis 1
Ο Πάνος είναι Associate Partner, Senior facilitator, Coach and Career Counsellor.

Μπορεί κάποιος να τον δει σαν ένα παλαιωμένο βαρέλι bourbon 28 ετών, που στην διάρκεια της ωρίμασης του εμπλουτίστηκε μέσα από την ενασχόληση του σε υψηλές θέσεις στους τομείς Λειτουργιών (Operations) και Ανθρώπινων Πόρων. Η συνταγή περιλαμβάνει τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή και συμβούλου καριέρας, προσφέροντας μια καινοτόμο προσέγγιση και επίγευσης εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων.

Ο Πάνος είναι ένα άτομο που με υπευθυνότητα, φροντίδα και κίνητρο βοηθά τους άλλους να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Έχει την ικανότητα να κάνει τους συνομιλητές του να αφαιρέσουν τη μάσκα τους, να νιώσουν άνετα και να ανοιχτούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Νιώθει ότι έχει πετύχει όταν όλοι αισθάνονται άνετα στον εαυτό τους και αποδέχονται τη μοναδικότητά τους.

Στην φαρέτρα του έχει ένα τρίτο μάτι πάντα ανοιχτό ως ψυχοθεραπευτής και προσεγγίζει το κοινό με τις αρχές της Προσωποκεντρικής προσέγγισης (Carl Rogers) που εμπιστεύεται τις δυνατότητες του ανθρώπου και έχει αποδειχθεί επιστημονικά και βάση ερευνών επωφελής σε ακαδημαϊκό, εταιρικό και ατομικό επίπεδο.

Be yourself, everyone else is taken