ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΥ

ASSOCIATE PARTNER, SENIOR FACILITATOR & COACH

EVGENIA GOUVATSOU
Η Ευγενία είναι Associate Partner, Senior Facilitator & Coach. Με την σημαντική εμπειρία της και εξειδίκευσή της στην υλοποίηση απαιτητικών έργων ανταπεξέρχεται σε κάθε είδους πρόκληση.

Η Ευγενία τιμάει το όνομά της και με το παραπάνω, χωρίς όμως να χαρίζεται…

Προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις και τις εμπειρίες της μέσα από διάδραση, συζήτηση, και γιατί όχι… διασκέδαση!

Η Ευγενία έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθύντρια Ανάπτυξης Οργανισμών, Εκπαίδευσης & Προσλήψεων σε μεγάλους οργανισμούς αλλά και μέσα από το ρόλο του Project Manager & Senior Consultant ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών έργων με στόχο την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών στις εταιρείες και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για τα στελέχη τους.

Το βαθύ ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους την ώθησε να ασχοληθεί πιο συστηματικά με την Εκπαίδευση, Συμβουλευτική & Coaching εστιάζοντας στη διαχείριση και ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων, τη στρατηγική σκέψη, την ευελιξία και την γρήγορη προσαρμογή στις αλλαγές με σκοπό την επίτευξη στρατηγικών στόχων. Τα τελευταία 11 χρόνια έχει αποκτήσει τον σημαντικότερο και πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής της αυτόν της μητέρας, μεγαλώνοντας με απαράμιλλη αγάπη και υπευθυνότητα τον μονάκριβο γιο της.