ΒΑΛΗ ΜΠΟΥΛΙΓΑΡΑΚΗ

ASSOCIATE PARTNER, SENIOR FACILITATOR & COACH

bouligaraki photo 1

Η Βάλη είναι Associate Partner, Senior Facilitator & Coach. Η μεγάλη εμπειρία της σε συνδυασμό με τη διεθνή καριέρα της προσφέρουν διευρύνουν τις προοπτικές στην μάθηση

Η Βάλη είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και μας μεταφέρει τον παλμό και τις τάσεις των εκπαιδευτικών δρώμενων στο εξωτερικό. Δυναμική, άμεση και επικοινωνιακή φέρνει άλλον αέρα στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Είναι έμπειρο στέλεχος μεγάλων εταιρειών, Mentor, Coach, Consultant, Workshop Facilitator και Trainer σε μία διευρυμένη γκάμα θεμάτων, ενώ είναι ομιλήτρια και facilitator διαδραστικών ημερίδων και προγραμμάτων σε διεθνή συνέδρια. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, ενδυνάμωσης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού την οποία και αξιοποιεί στις ιδιαίτερα διαδραστικές εισηγήσεις που πραγματοποιεί.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της από το χώρο της Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας αναλάβει σημαντικά συμβουλευτικά έργα.

Έχει αναλάβει υψηλές θέσεις ηγεσίας σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς καθώς και τη Γενική Διεύθυνση Θυγατρικών εταιρειών για την Ελλάδα, την Ελβετία, το Μαρόκο και τη Δυτική Αφρική και παράλληλα δραστηριοποιείται στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στη Γαλλία, με αντικείμενο την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Εκπαίδευσης, Coaching, Επιλογής και Ανάπτυξης Προσωπικού.

Έχει δύο γιούς που σπουδάζουν στο εξωτερικό και περιμένει το καλοκαίρι, για να τους μαζέψει όλους στην αγαπημένη της Άνδρο.