ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ

LEARNING & DEVELOPMENT ADVISORY SENIOR MANAGER, FACILITATOR AND COACH

NATASA 1
Το σπασικλάκι της τάξης, french edition

Μιλώντας τα “αληθινά” γαλλικά μόνο για μαθησιακούς σκοπούς, η Νατάσα ως ενθουσιώδης μαθήτρια είναι εξαιρετικά χαρούμενη όταν βρίσκεται στην αίθουσα διδασκαλίας, είτε ως μαθήτρια είτε ως εκπαιδεύτρια. Ο ενθουσιασμός της είναι μεταδοτικός, δημιουργώντας μια δυναμική συνέργεια με τους μαθητές ώστε κάθε διδασκαλία να είναι ελκυστική και να έχει αντίκτυπο.

Με πάνω από μια δεκαετία στη συμβουλευτική HR στο ενεργητικό της, το πάθος της Νατάσας για την ανάπτυξη των ανθρώπων έχει αναδειχθεί επανειλημμένα στις σύνθετες προκλήσεις του HR. Παράλληλα, ασχολήθηκε με εξατομικευμένες εφαρμογές HR για πελάτες από τον FMCG, τον φαρμακευτικό, τον τραπεζικό και τον δημόσιο τομέα στους τομείς του σχεδιασμού του εργατικού δυναμικού, του employer branding, της προσέλκυσης και ανάπτυξης ταλέντων, της αναδιοργάνωσης διαδικασιών και της αλλαγής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον για τις επιστήμες, η Νατάσα σχεδιάζει και παραδίδει εκπαιδευτικές εμπειρίες που αξιοποιούν τη δυναμική της ομάδας και έχουν αντίκτυπο στους συμμετέχοντες μέσω της ιδιαίτερης οπτικής τους . Εκτός από την ενασχόληση της με τη δημιουργία εκπαιδευτικών εμπειριών, τη Νατάσα απολαμβάνει τις βόλτες στο κέντρο της πόλης με τους δύο γιους της!