ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ

MANAGING PARTNER, MASTER TRAINER

team profile photos
H Μαρίνα έχει το ρόλο του Managing Partner για την Avocado Learning Experiences. Είναι έμπειρη advisor, facilitator και trainer σε μία διευρυμένη γκάμα θεμάτων.

Δημιούργησε την Avocado (όπως της αρέσει να την αποκαλεί) με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που απαντάνε στις ανάγκες και τους στόχους, αλλά πάνω από όλα που εμπνέουν τους ανθρώπους να κάνουν το καλύτερό τους.

Έχοντας σημαντική εμπειρία -περισσότερα από 10 χρόνια-στο χώρο του Ανθρώπινου δυναμικού σε απαιτητικούς οργανισμούς, όπου έφτασε έως και τη θέση του Director, το 2008 αποφάσισε να ακολουθήσει «την καρδιά» της. Από τότε ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 10.000 άτομα σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, Management και Leadership, αλλά και Πωλήσεων.

Στην Avocado συνεχίζει «το χόμπι της που έγινε επάγγελμα» με το ίδιο πάθος και διάθεση, ενώ συγχρόνως έχει τη συνολική ευθύνη για την ομάδα και το αποτέλεσμα.

Όταν δεν εμπνέει τους συμμετέχοντες και τους συνεργάτες, εμπνέεται από τον υπέροχο γιο της, Κωνσταντίνο. Όνειρό της είναι να γυρίσει κάποτε στην Κρήτη, όπου και μεγάλωσε.