ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ASSOCIATE PARTNER, SENIOR FACILITATOR, INNOVATION & CX EXPERT

KATERINA NIKOLAOU
Η Κατερίνα είναι Associate Partner στην Avocado Learning Experiences. Με την μεθοδικότητα και την φρέσκια οπτική της δίνει άλλη διάσταση στην μαθησιακή εμπειρία.

Την αποκαλούμε και “All weather” λόγω της ευελιξίας και της άνεσής της να προσαρμόζει και να προσαρμόζεται. Λατρεύει να μαθαίνει καινούργια πράγματα καθώς την έλκει κάθε τι νέο και καινοτόμο.

Μετρά πολλά έτη επαγγελματικής εμπειρίας στους τομείς του μάρκετινγκ, της καινοτομίας, του Customer Experience και του Consulting. Η επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς και ο δυναμισμός της εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Βαριέται τη μονοτονία γι αυτό πάντα φροντίζει κάθε μαθησιακή εμπειρία να είναι διαφορετική και ελκυστική για όλους.

Η Κατερίνα συμβάλλει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων και επιτρέπει στους οργανισμούς να αγκαλιάζουν και να υιοθετούν μια νέα νοοτροπία
Επικεντρώνεται στο να αξιοποιήσει τα ταλέντα του οργανισμού και να βοηθήσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν νέες δεξιότητες και τρόπους εργασίας μέσω ενός πολύ πρακτικού και προνοητικού τρόπου.

Από τις μεγάλες αδυναμίες της είναι ο πανέμορφος σκύλος της ο Charlie, τον οποίο έχει εκπαιδεύσει με μεγάλη επιτυχία στο savoir vivre!