ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΥΡΟΥ

ASSOCIATE PARTNER, SENIOR CONSULTANT & COACH

IOANNA SPYROU
Η Ιωάννα είναι Associate Partner, Senior Consultant & Coach. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση προγραμμάτων αξιολόγησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Ιωάννα είναι ο άνθρωπος που δεν θα κουραστείτε να ακούτε. Όχι, δεν μιλάει πολύ, το αντίθετο…θα ακούσει πολύ και θα ακούσει καλά. Θα πει λίγα, τα οποία είναι αδύνατο να μην τα ακούσετε και σίγουρα θα κάνει τις σωστές «αβοκάντο» ερωτήσεις.

Η Ιωάννα από την αρχή της καριέρας της δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού ως υπεύθυνη του τμήματος εκπαίδευσης και ανάπτυξης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Σήμερα είναι Σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Certified Personal & Executive Coach και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, αναπτύσσει συστήματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε οργανισμούς, ενώ συμμετέχει στην ανάπτυξη και υλοποίηση πληθώρας εκπαιδευτικών δράσεων σε θέματα management και ηγεσίας.

Παράλληλα, παρέχει καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο, σε ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν θέματα καριέρας, επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης…

Η αγάπη της για τον άνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην επαγγελματική της ταυτότητα αλλά επεκτείνεται και στην ψυχαγωγία του. Μπορεί να μην της φαίνεται εκ πρώτης όψεως, σας διαβεβαιώνουμε πάντως ότι αν υπήρχε βραβείο στη διοργάνωση των πιο φαντασμαγορικών party, η Ιωάννα μας θα είχε την πρωτιά.