ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ

ASSOSIATE PARTNER, SENIOR ADVISOR & COACH

team profile photos elena makri 1
Η Έλενα είναι Assosiate Partner, Senior Advisor & Coach. Η επαγγελματική της πορεία σε διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους προσφέρουν μια διευρυμένη παλέτα γνώσης της αγοράς.

Την Έλενα θα την ακούσεις να λέει συχνά : “η υπομονή είναι μεγάλη αρετή”, όπως επίσης ότι “ο τρόπος, κάνει τη διαφορά”. Την χαρακτηρίζει ο ήπιος τόνος της, η γαλήνη και η ηρεμία που εκπέμπει. Σε κάθε περίσταση, οι συνομιλητές της απολαμβάνουν τη θετική ατμόσφαιρα που περιβάλει τη συνεργασία μαζί της. Η Έλενα έχει διανύσει μια μακρά πορεία ως στέλεχος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε θέσεις υψηλής ευθύνης, σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες, με δυναμικά εταιρικά περιβάλλοντα. Επιπρόσθετα, έχει εκπροσωπήσει την κουλτούρα και τις αξίες κάθε οργανισμού όπου εργάστηκε και είχε τα ερεθίσματα για την ανάπτυξη παγκόσμιας νοοτροπίας και διαπολιτισμικής αντίληψης. Σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Business Coach με έμφαση στη διαχείριση Ταλέντων και την καλύτερη απόδοση στο χώρο της εργασίας.

Παράλληλα, ως Ψυχοθεραπεύτρια (Γνωσιακής Συμπεριφορικής προσέγγισης) – Σύμβουλος Προσωπικής Εξέλιξης & Ευεξίας συνεργάζεται σε ατομικό επίπεδο με άτομα που επιθυμούν να διερευνήσουν πτυχές του εαυτού τους, αξιοποιώντας τις δυνάμεις τους και τα θετικά χαρακτηριστικά τους. Δουλεύει συνεργατικά επάνω σε σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές που δυσκολεύουν την καθημερινότητα με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου.